01 iulie 2008

Snagov 2

Venind de la mare plin de amaraciune si cu un "dor nebun" de Bucuresti am zis sa ies repede din el pana nu ma apuc de sepuku. Asa ca pun mana pe telefon si o mobilizez pe Zeeny (care si-a luat un super obiectiv foto) ca sa mergem la Snagov eu sa ma dau cu caiacul si ea sa stea la soare si sa se joace cu noul obiectiv. Zis si facut. Pe la ora 13 suntem acolo... De data asta (era luni) ioc portar asa ca intram bucurosi ca e gratis. Cand parcam si ne dam jos bucurie mare, toate tomberoanele cu gunoi erau imprastiate pe spatiul verde. Parca ne-am dus in alt loc fata de acum cateva luni cand totul era bec. Asa... WC-urile functionale... dar incuiate... Piscina curata... dar fara apa... ce sa mai! ca la Romania. Cu greu gasesc un coltisor cu vedere la lac si cu spate la gunoaie... Am scos lada frigorifica, am desfacut 2 beri si am inceput sa uitam de cele din jur. Eu am dat o tura cu caiacul pe lac pentru prima data. SPLENDID. Nu am fost in viata mea in delta dar cred ca e ceva asemenator sau de 1000 de ori mai frumos.
Va las cateva poze ca sa va intarat si sa vedeti ce face noul obiectiv al lui Zeeny. :)




















Cam atat...
Ce ne facem nene cu tara asta ca o distrug nebunii? Hm?

2 comentarii:

  1. Buna ziua, Adriana ma numesc si am vazut ca ati fost de curand la campingul din Snagov.
    Tare as vrea sa mai merg si eu acolo, dar nu am mai fost de vreo 25 de ani:(.
    Poate ma puteti ajuta furnizandu-mi cateva informatii, va rog: locatia exacta (probabil voi merge cu trenul); daca este aglomerat, pretul pentru cazarea cu cortul,posibilitati de servit masa, etc.
    M-am tot uitat pe net, dar sincer nu am gasit nimic edificator...imi puteti raspunde eventual pe mail la adriana_1401@imsateed.ro.
    Multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna

    Acum 25 de ani cred ca merita sa mergi cu cortul acum sincer nu prea cred...

    Eu am fost cu masina personala asa ca nu stiu exact cum se ajunge altfel. Este gara acolo dar nu stiu daca mai merge vre-un tren.

    Vezi ca mai am un post depre Snagov in care dau detalii cum se ajunge: http://aer-liber.blogspot.com/search/label/Snagov

    Despre preturi... nu stiu ce sa zic am mancat acolo in primavara in complex Astoria la restaurant. Preturile acceptabile. Serviciul slabut. Daca mergi o zi acolo sa ai in buzunar 50 lei. Cu cortul nu ai unde la complex Astoria. Undeva pe malul celalat era un loc inchis numit "Camping" nu cred ca poti ajunge cu autobuz. Au camere de inchiriat in complex din ce am citit pe net. Dar cred ca sunt peste 120 lei/noapte.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.