11 iulie 2008

Camping Zodiac - Jupiter

Astazi am vorbit cu un amic despre plecatul la mare si din una in alta mi-a spus de Camping Zodiac din Jupiter. Din spusele lui inteleg ca ar fi un camping foarte frumos si cu foarte multe utilitati. Sunt copaci care ofera umbra pentru corturi.
Pana am sa ajung acolo ca sa-mi dau cu parerea va dau adresa campingului: http://www.campingzodiac.ro/


Happy camping ;)

23 de comentarii:

  1. este f frumos acolo.
    toata copilaria mea am petrecuto la zodiac
    mai precis cate 2 sapt pe an, de la 20 de luni pana la 15 ani
    o sg data am ft la saturn, dar nu se compara.
    cel putin asa era cand mergeam acolo> curatenie, dusuri multe, wc turcesti, spatii speciale pt spalat vase, posibilitate de racordare la energ. el.
    era minunat
    anul ac. am trecut pe acolo si am vaz. ca era la fel de aglomerat ca mai inainte, dar la fel de ingrijit si de curat
    dar mai mic, pt. ca o parte din el s/a transformat in elodie
    distractie placuta, oriunde ai merge

    RăspundețiȘtergere
  2. Tocmai ce ne-am intors din vacanta cu cortul la zodiac,suntem multumiti de conditii:apa calda,spatiu inchis pt masina,verdeata,etc,totusi atentie mare la bunuri unde este lume multa sunt si hoti

    RăspundețiȘtergere
  3. imi puteti spune si mie daca sunt casute in camping si cat coasta?va rog

    RăspundețiȘtergere
  4. tocmai ce m-am intors de la mare astazi 16 august 2009 , am fost cazat cu cortul la popas zodiac din neptun sssssssssuuuuuuuuuuuuuuuper fratiolr conditiii
    nu va vine sa credeti

    RăspundețiȘtergere
  5. puteti sa-mi spuneti si tarifele? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu le stiu. Nu am reusit sa ajung acolo.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am fost de mai multe ori la ZODIAC si pot spune cu mana pe inima ca E CEL MAI PLACUT , MAI PRIMITOR , MAI CURAT SI MAI LIPSIT DE FITZZE camping de pe litoral . Cat despre preturi - pana acum - nu mi s-au parut NICIODATA " nesimtite " . Cred ca si in vara asta ( 2010 ) o sa "aterizez" pe aici , pt. ca deja mi-e dor de mare si de libertatea de la ZODIAC .Cred - sper - ca nu voi fi dezamagit !

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc pentru informatie. Inca nu am reusit sa ajung acolo.

    RăspundețiȘtergere
  9. stie cineva cit costa cazarea la zodiac anul acesta?

    RăspundețiȘtergere
  10. stie cineva care sunt tarifele la cazare...?

    RăspundețiȘtergere
  11. am fost anul acesta la Camping Meduza si am ramas dezamagita total.......apa nu curgea acum se lucra pentru sezon......si pe deasupra au un paznic care te taxeaza in functie de masina pe care o conduci, oferindu-se si pentru alte servicii....Cand il gestiona fam.Dragomanu, arata altfel!!!!!!! Nu cred ca mai exista asa ceva niciunde...iar in eforie nord. nu stiu daca mai exista campinguri pentru cort!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. 180 de pers,70 pt masina

    RăspundețiȘtergere
  13. Hey Guys, eu am fost weekedul trecut la campingul "Hanul Piratilor", in Mamaia. Preturi: 10 ron/persoana + 10 ron masina/zi. Daca mai vreti si electricitate, inca 10 ron/zi. La plaja care apartine de camping, 10 ron sezlongul.Campingul e super, mai ales ca are iesire la mare. Program apa calda: 8-9, 12-13, 19-21. Este curat si fff frumos. Vin multe familii cu copii. Nu va cazati la intrarea in camping, pt ca se aude muzica de la discoteca de peste drum.

    RăspundețiȘtergere
  14. e cel mai tare acolo, merg de la 10 luni pana aqm [10 ani] ,dar o sa mai merg, nu ma opresc acum. acolo sunt multi copaci si tin multa umbra.si nu e departede plaja.

    RăspundețiȘtergere
  15. in ultimii 10 ani am fost mereu la zodiac,este super frumos,este f bine dotat si f curat incerc sa ajung si anul acesta dar sa vedem ce preturi vor avea

    RăspundețiȘtergere
  16. de ce nu se raspunde la telefon sun de 2 zile am gasit 2 numere de telefon,0743334194,0241731404,iar daca e altul de ce nu se remediaza problema

    RăspundețiȘtergere
  17. stie careva un numar de telefon ca la cele afisate nu raspunde nimeni probabil dorm hei trezitivaaaaaaaaa.

    RăspundețiȘtergere
  18. eu as vrea sa stiu cum este la casute acolo. E ok?, e curat? Mie mi-au raspuns oadata la numarul de fix si acum nu mai vor :(

    RăspundețiȘtergere
  19. Sa va dau kiteva raspunsuri, pentru ca ieri m-am intors de acolo, de la zodiac:

    -0743.334.194 asta este numarul la care mi s-a raspuns si am primit toate informatiile dorite.

    -De casute nu stiu, dar avand in vedere cat de curat era sa stai cu cortul, cred ca la casute nu veti ramane dezamagiti

    -Preturile sunt 18 lei/pers/zi si 7 lei/masina/zi.

    -Campingul este amenajat excelent, ai loc si de masina, si de cort, si de plimbare pe alee. Sunt multi copaci, asaca in general gasesti loc sa stai la umbra. Campingul este foarte curat, am ramas uimit cat de bine arata dusurile, toaletele, bucataria, totul este la nivel de hotel de 3 stele :). Si totul este non-stop, nu exista ca la ora aia este apa si la aia poti sa folosesti curentul electric, pe langa asta aveti si internet wireles pe tot campingul. Sunt foarte multi care vin de acasa cu mese scaune, fotolii, isi intind laptopul pe masa si se apuca de treaba, pentru ca exista si prize :)
    La pret depinde de dorintele fiecaruia si desigur de buget si nu poti sa spui ca e scump sau ca e ieftin. Unicul dezanvantaj si mi se pare cel mai mare si acela care ma face sa nu ma mai duc acolo este distanta de la plaja. Adevarul e ca nu e foarte foarte mult, dar sa mergi in soare pana la plaja sa-ti cauti loc, dupa daca nu vrei sa stai la pranz pe plaja trebuie sa mergi la cort, iar inapoi seara si dupa ce te-ai ars toata ziua in soare sa mergi spre cort, ti se pare un drum foarte lung si obositor. Pe cine nu-l deranjeaza plimbarea si ii place sa mearga cu cortul la mare, este locatia ideala intre comfort si salbaticie :)

    RăspundețiȘtergere
  20. vreau preturile la campare rulote.....
    care sunt??????
    multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  21. e jale tare de tot in zodiac jupiter.e foarte plqut ji e aer kurat.
    ma duk akolo de la varsta de un an pana aku la varsta de 15 ani.anul acesta voi pleqa la mare kt de kurand ji sper k preturile sa nu fie mari.dak va duketi akolo nu o sa fiti dezamagiti.va promit eu.distractie plaquta.vam pooopat

    RăspundețiȘtergere
  22. Pe 24 august 2010 ne-am intors din campingul Zodiac. Nu pot spune decat felicitari celor care se ocupa de acest loc minunat unde iti poti petrece o vacanta de neuitat. Curatenie, apa calda in permanenta, multa amabilitate si politete. Spatiu de joaca pentru copii, alei asfaltate unde poti folosi rolele, multa umbra si racoare, siguranta si confort...totul numai la Camping Zodiac. Abia asteptam urmatorul concediu pe care il vom petrece tot aici!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Si eu am fost la zodiac anul acesta in iulie. Superb. Pret rezonabil, acces cu masina, grup sanitar curat si modern, servicii de calitate superioara, curent electric. Pret: 16 roni/noapte 1 persoana , 7 lei/masina. La anu tot aici.

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.