15 aprilie 2008

Lacul Baneasa & Herastrau

In sfarsit am reusit sa ies cu caiacul. In prima zi (vineri) am inceput usurel cu o iesire langa casa pe lacul Baneasa (cel care se varsa in Herastrau). Prima impresie a fost minunata. Nu prea am cuvinte sa descriu senzatia. Foarte liniste. Cu ocazia asta am vazut ca lacul e plin de broaste testoase. Am vazut vreo 10 exemplare dintre care unele monstruos de mari. Stateau la soare pe cate o bucata de lemn care plutea printre gunoaie (logic). Lacul nu este prea mare (cca. 2km lungime din baraj in baraj) dar pentru inceput ca sa-ti faci mana este excelent. Nu este prea multa lume.
Sambata au mai venit niste colegi cu windsurful tot pe Baneasa dar nu prea au avut parte de vant. Duminca am fost in Herastrau. Toata lumea fericita. Ei cu vant, eu cu... apa :) Singurul impediment ar fi ca este foarte multa lume si multi care opersc si se uita la tine ca la urs. Nu a lipsit nici un grup de conationali rromi care au tinut sa fie ramarcati din mijlocul lacului de catre "Domnu' cu caiacu' ". Ca sa se asigure de deplina mea atentie s-au apucat sa racneasca in directia mea. Au fost remarcati si scuipati in gand.
Au trecut si doi chinezi imbracati manelistic dar cu atitudine hip-hop, cu shapca trasa intr-o parte care erau foarte incantati de ce vad si care au concluzionat asta printr-un calduros "Beton!".
Mai pe dupa-amiaza m-a apucat echilibristica asa ca am reusit sa ma rastorn. Cu ocazia asta am pierdut ochelarii de pe cap si am inundat mobilul pe care il tineam la piept pt ca asteptam un
telefon.

Concluzia finala:
Frumos. As evita Herastraul totusi mai ales daca m-as duce singur. Prea multa lume si prea multi ochi pe tine. Baneasa e mai linistita. Acolo vin oamenii la gratare dar nu sunt prea multi. Te mai pot deranja 1-2 manele. Dar e mult mai suportabil.























Cum se ajunge:Pe Herastrau este simplu. Pentru Baneasa daca este cineva interesat sa intrebe intr-un coment si am sa desenez pe o poza intrarile (sunt 2).

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.