06 martie 2008

Cuvant inainte.

Draga cititorule, bine te-am gasit.
Da-mi voie sa-ti explic ce este cu acest blog. De ani de zile doresc sa ma plimb si vad tara asta, dar nu prea am facut nimic in acest sens din diverse motive. Acum ca am implinit 30 de ani si 100 de kile si ceva, m-a lovit dupa ceafa acest lucru. Mi-am dat seam ca am ajuns la jumatatea vietii sau poate am trecut de jumatatea ei si nu am facut nimic. Asa ca inarmat cu niste banuti am inceput sa fac primii pasi... Mi-am cumparat un
caiac de agrement si un aparat foto si am inceput sa pun tara la cale. Planul in prima faza e cam asa:
Cum da caldura ma apuc si incep sa ma dau pe lacurile din Bucuresti si din jur cu noua mea achizitie si ca sa am o motivatie voi face mici review-uri unde este cazul. De asemenea fiind mare amator de iesiri cu cortul voi incerca sa notez in imagini si text locurile pe care le voi vizita si care merita atentie. Din toata treaba asta eu sper sa ma aleg cu cateva kilograme bune in minus si cu sufletul impacat, iar tu cititorule poate te alegi cu ceva nou despre care nu stiai sau stiai foarte putine.

Sa fie intr-un ceas bun!
Alex.

3 comentarii:

  1. salut calatorule !
    Zile senine !
    un alt calator impatimit (vezi si blogul meu).

    P.S. am fost si eu la Snagov pe ambele maluri

    RăspundețiȘtergere
  2. Lasa-mi un link ca nu ma prind cum sa gasesc blogul :)

    RăspundețiȘtergere
  3. 'mneaţa.
    formidabil de mişto.
    de la zeeny am intrat aici, referinţe despre mine primeşti de la ea, eventual.
    dacă te interesează câteodată un coleg de călătorie sau eventual o gaşcă, dă-mi un semn. dacă nu, înţeleg perfect. cele mai mişto excursii tot de unu' singur le-am făcut.
    toate bune. asfalt uscat şi drum întins!

    RăspundețiȘtergere

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.